1 бер. 2021 р.

«Найкотячіша» добірка книг (до Всесвітнього Дня котів)

Сьогодні, 1 березня, в усьому світі відзначають День котів. Для власників маленьких, пухнастих друзів і для тих, хто просто любить котиків, ми підготували подарунок - добірку книг про котячі пригоди. 

                        Серія книг «Коти-вояки»



«Коти-Вояки» — серія пригодницьких романів-фентезі для підлітків. У центрі сюжету — клани диких котів, які потрапляють у неймовірні пригоди, намагаючись захистити свою територію і своє життя.

 «Лапи вгору!»


У світі звірів часто трапляються надзвичайні пригоди, а інколи й загадкові злочини. Двоє друзів — винахідливий пес Фу-Фу та довірливий кіт Киць-Киць — надумали стати детективами. У місцевому музеї зникла статуя собаки, і друзі взялися за справу. На їхньому шляху постійно постають усілякі перешкоди. Долаючи їх, Фу-Фу та Киць-Киць просуваються до поставленої мети.

«Пірати котячого моря»

Дженніфир Котес та Джонні-Горобець подорожують морями та океанами в пошуку загадкового скарбу, залишеного знаменитим піратським капітаном та грозою морів Карнавухом! Ставши новим капітаном корабля «Нічний кошмар», вона проведе свою доблесну команду котів-піратів через жахливий шторм, битва із небезпечними Гінчаками Океану та знайомство з кровожерливими кошкоїдами...

У книжці «Острів забутих скарбів» ви дізнаєтеся, де насправді захований скарб та які секрети приховує таємничий острів Скаженого Патрика.


                               «Кігтик Ковбаско»


П’ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям – їж, гуляй і вилежуйся, скільки влізе. Проте одного ранку хлопцеві доведеться прокинутися… котом. А Ковбаскові – піти до школи замість свого господаря. Якими пригодами обернулося це дивне перетворення – читайте у новій книзі Сергія Гридіна.

        «У-гу-гу, страшно!»

Що відбувається у звіриному світі?! Дивні вогники за деревами, примарні постаті, що світяться в темряві, й таємничі зникнення… Невже в Паскудному лісі бешкетують потойбічні сили? Сміливим детективам Фу­Фу та Киць-Кицеві нелегко буде впоратися, бо цього разу вони зіштовхнуться з ДУЖЕ НЕЗВИЧАЙНИМИ злочинцями.

У новій книжці Каті Матюшкіної та Каті Оковитої «У-гу-гу, страшно!» буде ще більше магії від Куки, ще більше Сусиних віршів і ще більше пригод детективів Фу­Фу і Киць­Киця! У цій книжці ви знайдете ще й відповідь на важливе запитання: чому дідусь Кролика ніколи не їв листя.


                                     «36 і 6 котів»


36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося одного дощового вечора в помешканні пані Крепової попри її бажання. Але серце непоступливої господині до котів-безхатьків прихилила киця-сфінкс Баронеса. Ані пані Крепова, ані її племінник Стас навіть уявити собі не могли, чим обернеться вторгнення у їхнє маленьке помешкання 36 дорослих і 6 маленьких котів.

                        «Кіт да Вінчі. Посмішка Анаконди»

Нахабний злочинець викрав із музею знамениту картину "Посмішка Анаконди". Підступне мишеня залякало півміста. Решта мешканців Звіриного намагається його впіймати й отримати в нагороду мішок ковбасок. А ще шалену повагу.

                       «Кіт Вікентій і острів скарбів»

Раді запросити вас у захопливу подорож у компанії з незвичайним котом Вікентієм. На читачів чекають справжній шторм, пошуки, скарбів, зустріч із чарівним створінням і ще багато цікавого. Читайте з нами - буде весело!


Немає коментарів:

Дописати коментар