18 бер. 2021 р.

Віртуальна подорож "Відкриваємо світ інтернету"

Глобальна мережа, в народі просто Інтернет Інтернет вже давно є місцем постійного проживання, роботи та розваги мільйонів чоловік. Пошукачі, соціальні мережі, різного роду чати, портали та інші подібні проекти - кожен з нас проводить солідну частину всього часу в Інтернеті на цікавих йому сайтах. Інтернет вже давно є місцем постійного проживання, роботи та розваги мільйонів чоловік. Пошукачі, соціальні мережі, різного роду чати, портали та інші подібні проекти - кожен з нас проводить солідну частину всього часу в Інтернеті на цікавих йому сайтах.

Вікно у світ Інтернету - це пошуковики Вони приймають запити звідусіль, і відповідають на них досить вміло. До речі, сам пошуковий запит зазвичай складається з двох або трьох слів. Найрозвиненішими пошуковими системами сьогодні є Yandex, Google і Yahoo!.


Відео
Кожна людина обожнює переглядати фільми і на допомогу їй приходять безліч відео сайтів. Найбільш популярним таким сайтом став YouTube, в якому досить широкий діапазон відео.



Фото

Оригінальна заставка робочого стола, телефону чи планшету є продуктом сайтів, які створенні виключно для викладу фотографій, що є хорошим способом їх розповсюдження. Оригінальна заставка робочого стола, телефону чи планшету є продуктом сайтів, які створенні виключно для викладу фотографій, що є хорошим способом їх розповсюдження.



Музика
Сучасна молодь не може ступити і кроку без музики, завжди наспівує собі щось, або ж слухає музику у навушниках. Ненароком почута пісня з реклами по телевізору вїдається в память і весь час награває в голові. На допомогу пошуку музики в такий час зявляються пошукові сайти музики, які тільки за одним словом можуть відшукати потрібну вам пісню чи мелодію, рингтон на телефон.Сучасна молодь не може ступити і кроку без музики, завжди наспівує собі щось, або ж слухає музику у навушниках. Ненароком почута пісня з реклами по телевізору вїдається в память і весь час награває в голові. На допомогу пошуку музики в такий час зявляються пошукові сайти музики, які тільки за одним словом можуть відшукати потрібну вам пісню чи мелодію, рингтон на телефон.


Новини
Новини у газеті, які подають інформацію з минулого тижня нам не цікаві. Кожен хоче бути в курсі подій. Тому такі спеціальні сайти з новинами опубліковують події кожного дня і роблять це дуже швидко.Газети, які подають інформацію з минулого тижня нам не цікаві. Кожен хоче бути в курсі подій. Тому такі спеціальні сайти з новинами опубліковують події кожного дня і роблять це дуже швидко.


Оголошення
Оголошення, це найшвидший спосіб знайти собі будь-яку роботу, працівника, покупця на сайтах спеціального призначення. Такий спосіб сучасний, зручний, швидкий та комплексний.Найшвидший спосіб знайти собі будь-яку роботу, працівника, покупця на сайтах спеціального призначення. Такий спосіб сучасний, зручний, швидкий та комплексний.

Інтернет крокує разом з наукою З кожним днем глобальна мережа розвивається, збільшується та стає більш відомою. Все більше створюється сайтів для різного призначення, чи пошукових систем. Тому глобальну мережу ми можемо сміливо назвати Великим Відкриттям людства.

Немає коментарів:

Дописати коментар