15 лист. 2018 р.

Грицишин Наталя Тарасівна

   Народилася 3 листопада 1988 року в селі Залав’є Теребовлянського району Тернопільської області. З вересня 1995 року до червня 1999 року навчалась в Залав’євській школі-садочку, а з вересня 1999 року по 2004 рік в Іванівські ЗОШ I-III ступенів.
   У липні 2004  вступила до Хоростківського професійного ліцею,
який закінчила в 2007 році по спеціальності кухар-кондитер. У 2017 році  опанувала курси школи «Борщівська народна сорочка».
   Творчістю займалась з 6 років, спостерігала як вишиває мама, мабуть від неї і передалось велике бажання займатись творчістю. 
   Її роботи були представленні на багатьох виставках: в Етно-центрі, бібліотеці №4 для дорослих, Тернопільському краєзнавчому музеї, Українському домі «Перемога», в різних онлайн виставках. Є учасницею багатьох вишивальних конференцій і фестивалів.
   Приймала участь в акції футболок з вишитими орнаментами, у створенні артбуків, є членом Громадської організації «Школа Борщівської народної сорочки». Проводила безкоштовні майстер класи з нехрестикових технік, вишивки у етногалереї «Спадок» родини Демкур. Є учасником творчого об’єднання «Берегиня». Приймала участь у виставці Дивосвіт мотанки» в рамках проекту «Лялька-мотанка з використанням особливостей регіональної вишивки та костюму. Долучилася до всеукраїнської акції-єднання «Україна моя вишивана». Роботи Наталі радують не тільки українців а також є в приватних колекціях за кордоном.






Немає коментарів:

Дописати коментар