8 лист. 2018 р.

Харатін Ірина Олексіївна

   Народилась 1973 р. в Скалі-Подільській Борщівського району Тернопільської області. Розпочинала свій шлях пані Ірина  у 1999 р. на посаді керівника гуртків Скала-Подільського дитячого парку.
   Спочатку займалася створенням м'яких іграшок, потім з еколого-лялькового театру та дизайну. В 2008 р. відкрила для себе світ писанки і удосконалює свою майстерність. Має достатню кількість робіт для персональних виставок, які змогли побачити і помилуватися в Скалі-Подільській, Тернополі, Борщеві, Хмельниччині, Києві, в Закарпатській області.
   В 2011 р. захистила звання "Майстер народних художніх промислів художноього писанкарства". В квітні 2014 р. поновила це звання, а в жовтні отримала звання "Народний майстер художнього писанкарства.". В 2017 р. стала членом Тернопільського обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.
   Працює з дітьми в гуртках "Диво-писанка", "Берегиня" (лялька-мотанка) за своїми авторськими програмами. Ірина Олексіївна творча, щира, терпляча і працьовита, постійно в пошуку нового, цікавого, без зупинки над досягнутим.









Немає коментарів:

Дописати коментар