6 трав. 2021 р.

Дитячий ранок "З любов'ю до мами"

 Одне з найсвітліших і найрадісніших весняних свят - це День Матері. Воно присвячене найріднішій і найближчій людині, котра дала життя своїй дитині.

Мама.... матіночка..... матуся......  Чи є на світі слова більш прекрасні і ніжні? У мами добрі і ласкаві руки, найвірніше й найчутливіше серце - в ньому ніколи не згасає любов, воно ніколи не залишається байдужим. 



І скільки б тобі не було років - тобі завжди потрібна мама, її ласка, її погляд.....

Відсвяткувати це велике свято ми запросили українську письменницю Тамару Михайлівну Гнатович,  лауреата премії журналу «Літературний Тернопіль» в номінації «Поезія» (2011 р.), лауреата літературної премії «Твір для дітей та юнацтва — імені Іванни Блажкевич» за серію книг для юних читачів (2014 р.).


Щирими посмішками, відкритими серцями і справжніми емоціями дякували Тамарі Михайлівній діти - учні 2-А класу ТПШ № 2 разом з класним керівником Флорчук Оксаною Олександрівною. 
Маленькі читачі декламували вірші авторства Тамари Михайлівни і отримали безцінний подарунок - книгу з рук самої авторки! 


Наприкінці нашої зустрічі Тамара Михайлівна Гнатович підписала і подарувала читачям  бібліотеки свої книги, які неодмінно сподобаються діткам!!!





1 коментар:

  1. ДЯКУЮ ЗА ЗУСТРІЧ!!!!!!! РЯСНИХ БОЖИХ БЛАГОСЛОВІНЬ ВАМ, ВАШИМ РІДНИМ І НАШІЙ УКРАЇНІ!!!!!!! З ПОВАГОЮ ТАМАРА ГНАТОВИЧ

    ВідповістиВидалити