24 бер. 2020 р.

АудіоЧИТАЙлик!

Любий читачу!
Рекомендуємо провести час з користю і пропонуємо тобі насолодитися аудіокнигами. Буде цікаво!

"Красуня та чудовисько"
Колись давно, у далекій країні, жив у пишному замку молодий принц. І хоч мав він усе, чого забажає душа, він був розбещений, себелюбний і неприязний. Аж якось, зимової ночі, до замку прибилася стара жебрачка і пообіцяла йому за притулок і тепло квітку троянди. Але її потворність відвернула принца, він пирхнув на її дарунок і спровадив бабусю. Вона попередила, що зовнішність часто буває оманлива, бо справжня краса — всередині.

"Котигорошко"

Хлопчик надзвичайної сили, який народився від горошини та визволив своїх братів і сестру з полону змія. Подібна казка існує також у білорусів і, в запозиченому варіанті, в росіян.

"Крижане серце"
Ельза, юна принцеса королівства Ерендел, з народження здатна створювати лід і сніг, а також керувати ними. Вона користується своєю магією, коли грається з молодшою сестричкою Анною. Під час однієї з ігор в палаці, послизнувшись, Ельза випадково потрапляє своєю магією в голову сестри, через що та починає замерзати. Король і королева, скориставшись стародавньою картою, звертаються за допомогою до тролів. Їхній ватажок, Паббі, зцілює Анну (залишається лише біле пасмо волосся), і стирає у неї всі спогади про магічні здібності сестри. Він застерігає Ельзу про те, що якщо вона не навчиться контролювати свої сили і поступиться страху, то це призведе до біди.

Іван Франко "Фарбований лис"

Головним героєм є хитрий лис Микита, який усього в житті досягав обманом. Навіть потрапивши у діжку з блакитною фарбою під час втечі від собак, він зміг обдурити всіх звірів, прикинувшись чудернацьким синім царем. Але рано чи пізно усе таємне стає явним, а обман розкривається. Автор наголошує на тому, що брехнею у світі не проживеш – вона лише погубить.

Ірина Мацко "Мамине серденько"
Чи знаєш ТИ, що таке мамине серденько?
Думаєш, воно таке, як на малюнку в енциклопедії?
Ні, дитино, серце набагато більше. Цього не зобразиш на жодному малюнку.
А головне, що у серці основне місце займаєш ТИ. Так-так, саме ТИ…

Наталя Пасічник "Терезка з медової печери"
Ця повість, розповідає про таксу Терезку, яка мешкає у Львові на вулиці Медової Печери. Поки Терезчиної господині немає вдома, удвох із сусідським псом Бровком вони мандрують сторінками улюблених книг, відвідують виставку собак і навіть полюють на чупакабру…

Галина Камінна "Пригоди старої ляльки"
З того часу, як стару ганчір'яну ляльку Босоніжку знайшли на горищі, у неї почалося нове життя! Дбайлива господиня, друзі-іграшки, уважний пес Шарик і веселі ігри кожен день - про що ще було мріяти! Але одного разу дівчинці Наташі дарують нову, прекрасну ляльку, і ображена Босоніжка вирішує втекти з дому. Попереду на неї чекають різні пригоди - можливо, вони допоможуть Босоніжці зрозуміти, що друзі дорожче за найпрекрасніші наряди, а на доброту варто відповідати взаємністю?..

Андрій Усачов "Розумна Собачка Соня"
Собачка Соня - головна героїня веселих оповідань дитячого письменника Андрія Усачова. Соня - незвичайна собачка: вона вміє думати і говорити. А ще з нею часто трапляються кумедні і забавні історії.

Немає коментарів:

Дописати коментар