5 серп. 2014 р.

Говоримо англійською

Розмовляти вільно з усім світом!
Наші читачі, учасники безкоштовного курсу, стали на крок ближче до вільного володіння англійською, а отже і до того, щоб відчувати себе впевнено у будь-якому куточку світу. Над цим ми працювали три спекотні тижні літа, дякуючи нашим волонтерам з Канади (м. Вінніпег) Тарасу Малюжинському та Наталії Совінській, а також меценату Роману Заставному, який взяв на себе витрати перебування волонтерів у нашому місті.
Допомагала їм випускниця минулорічних курсів вже студентка Ольга Плюсквік. Пан Тарас, як називали його діти, та пані Наталя дуже сподобалися дітям і виявилося, що навчатися зовсім не важко і не нудно навіть під час канікул. Головне мати підхід до дітей, цікаву методику та, звісно, великий досвід роботи з дітьми.
Пан Тарас розповідає про те, чому він вирішив зайнятися волонтерством:



1 серпня відбулося заключне заняття курсу, де діти показали чого навчилися, а батьки та гості змогли поспілкуватися з волонтерами і подякувати за навчання.



















Ну а після навчання, як уже в нас повелося щотижня, відбувся загальний для двох груп майстер клас з нашими майстринями та друзями бібліотеки-музею Галиною Дудар та Аллою Шушкевич.
Цього разу ми робили обереги на замовлення з Києва, знову ж таки для бійців. Нитяні берегиньки з лляного шнура з захисною червоною ниткою навхрест та лялечки на долоньку вже в дорозі!
З вірою в Україну та нашу перемогу!

ІН ТБ про цей захід:











































1 коментар: