19 бер. 2014 р.

 
Анонс
20-21 березня 2014 року у Тернополі відбудеться Фестиваль ляльок.


Організатор фестивалю - бібліотека-музей національної іграшки.

Фестиваль триватиме два дні - перший в Українському домі "Перемога". Тут відбудуться майстер-класи, цікаві зустрічі та презентації. Другий - у бібліотеці-музеї національної іграшки, що на вул. Стуса, 4, де проведуть нагородження переможців та виставку робіт.
Програма фестивалю
20 березня
11:00 – відкриття фестивалю Український дім «Перемога», виступ ростових ляльок.
11:30 – майстер-клас з виготовлення іграшок (Галина Дудар, Алла Шушкевич, «Арт Колесо»)
11:30 – зустріч молодих мам за участю психолога, який розповість про важливість гри та іграшки у вихованні дитини, батьківська участь у грі. Граємося з дитиною, гра «Дочки-матері»
12:00 – зустріч та майстер-клас за книжою Лесі Вороніної «Хто впіймає шаленого кльоцика» з гостею фестивалю майстринею-лялькаркою Оленою Тереховою
14:00 – Громадський круглий стіл на тему «Вплив різних видів народної творчості на формування дитячого світогляду. Досвід та практика. Сучасна дитяча іграшка. Проблеми виховання».
21 березня
Виставка-ярмарок майстрів народних ремесел та іграшкарів, лялькарів (у вестибюлі 1-го поверху УД «Перемога»).
11:30 – Презентація автентичної львівської дерев’яної іграшки – яворівської забавки двох народних майстрів – Остапа Сойки та Оксани Когут та етноіграшки від етномайстерні «Коза-Дереза» (Бібліотека-музей національної іграшки, вул. Стуса, 4)
12:00 – Майстер-клас зі створення іграшки («Арт Колесо»)
13:00 – Результати фестивалю та нагородження переможців конкурсу ляльок, нагородження конкурсу власноруч створеної іграшки.
16:00 – Майстер-клас від народної майстрині Людмили Павлової. (3-й пов. «Ковчег»).

Немає коментарів:

Дописати коментар