17 жовт. 2021 р.

Книжкова добірка: «Про пухнастиків і смугастиків»

 У суботу, 16 жовтня, до книгозбірні завітав пухнастий гість. Ознайомився з асортиментом, допоміг своїй господині - користувачці бібліотеки обрати книгу📖

 Добірка книг «Про пухнастиків і смугастиків» до вашої уваги📚


Котик рекомендує🤗

Татуся Бо
«Тортик для котика»

"Тортик для котика" - найсолодша книжечка, бо розповідає, як народжуються тортики й цукерки. Для всіх креативних батьків та їхніх талановитих дітей!




Олексій Кононенко 
«Коли ще звірі говорили»

Віршований переспів казок за мотивами прозових  казок Івана Франка зі збірки "Коли ще звірі говорили". Чудово підійде для читання діткам від 3 до 8 років. 



Сергій Гридін 

«Кігтик Ковбаско»



П’ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям – їж, гуляй і вилежуйся, скільки влізе. Проте одного ранку хлопцеві доведеться прокинутися… котом. А Ковбаскові – піти до школи замість свого господаря. Книга зацікавить діток від 8 до 12 років.


Аліна Артюх
«Поезії Рудої Киці»



Чарівний світ поезій Рудої Киці, можливість побачити життя очима Киці, познайомитися з друзями Киці, зазирнути у мрії Киці, посміятися й посумувати, як сміються й сумують справжні киці можна з цією книгою. Сподіваємося, що кожен, хто хоч на хвильку відчує світ так, як відчуває його Киця, стане трішечки добрішим. Книжка призначена для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, їхніх батьків, бабусь і дідусів, киць і кошенят.


Ерін Гантер 
«Коти-вояки» 

Коти-Вояки - серія пригодницьких романів у жанрі фентезі, створена британськими письменницями  під загальним псевдонімом Ерін Гантер. У цих книг багато шанувальників по усьому світу (цілий читацький клан!) і є власний україномовний сайт https://www.warriors.com.ua/



«Кіт Чудило»

Переконливо і з любов'ю описані  спостереження над природою з її дивовижно багатим світом, над звичками звірів і птахів, яскраво змальовано життя і звичаї тамтешніх людей. Написані багато років тому, оповідання М. Йогансена та М. Трублаїні й сьогодні читаються цікаво, із захопленням, як справжні маленькі шедеври української прози для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар