20 вер. 2020 р.

Сімейні читання

Любий читачу! 
Розумний Павучок оголошує сімейні читання. 
Пропонуємо тобі підбірку літератури на будь-який смак. 
Від тебе вимагається чудовий настрій ;) та рідні люди поруч. Зичимо прекрасно провести час! 

РОДИННА АБЕТКА

«Родинна абетка» — це дуже тепла й світла родинна книжка про все те близьке й знайоме, що оточує дитину від народження: мама й тато, бабусі й дідусі, рідний дім, рідна вулиця, школа і книгарня, улюблені іграшки, тварини й комашки, небо і зорі, Карпати… Вона про Україну, що виростає з дитинства, і про щастя просто бути.

ВЕЛИКА КНИГА ПОЧУТТІВ

Це збірка кумедних оповідань про пані Мілку, особливу виховательку , клоуна з лялькового театру й дітлахів із дитячого садочка, яких ви неодмінно полюбите.
У «Великій книзі почуттів» ви знайдете, зокрема, історії про смуток, сором, зневагу, ревнощі, любов, ненависть, чесність, повагу, сміливість, співчуття, страх, почуття вини, а ще розповідь про те, звідки беруться діти. Наприкінці кожного оповідання є практичні поради для дітей та дорослих.

КОЛИ ЩЕ ЗВІРІ ГОВОРИЛИ

Пропонуємо вашій увазі книжку Олексія Кононенка «Коли ще звірі говорили», написану за однойменною збіркою Івана Франка!Ця книга нагадує казковий альбом, де, завдяки художньому таланту Яни Кернер-Вернер, перед нами постають герої казок Івана Франка та віршів Олексія Кононенка – гарно та з душею намальовані звірята - добрі або злі, простосердечні або хитрі лисички, вовки, ведмеді, їжачки, зайчики, леви, віслючки та пташки. Всі вони можуть розмовляти та діяти, як люди; їм притаманні ті самі якості характеру, їхні недоліки та переваги. Звірі в цій книзі можуть кинути товариша в біді, а можуть і допомогти одне одному, можуть підло обманути, а можуть казати правду, з якою жити легше, можуть ворогувати, а можуть дружити...

КОТИ-ВОЯКИ

У хащах незайманого лісу дикі племена котів відчайдушно змагаються за свою територію і за право вижити. Що станеться з рудим хатнім котиком, який опинився в самісінькому центрі цих котячих війн? Тут його точно ніхто не погладить по загривку і не нагодує смачною їжею. У нього є вибір: або повернутися назад і бути живою іграшкою, або випустити на волю свої дикі інстинкти і стати справжнім вояком Клану…

КАЗКИ ДЛЯ ДРУГА


НЕЗВИЧАЙНІ ІСТОРІЇ ПРО ІВАНКА

"Незвичайні історії про Іванка" - це сучасні казки для сучасних дітей. У нашому суспільстві, де так гостро відчувається нестача доброти, любові, турботи, говорити про це, прищеплювати ці поняття необхідно, на превеликий жаль, не тільки дітям але й дорослим.

АГЕНЦІЯ БАТЬКІВ. ОБЕРИ СОБІ ІДЕАЛЬНИХ

Що робити, коли твої батьки несучасні, незаможні й негламурні? Хіба що ображатися й потайки вести перелік їхніх недоліків. Саме так і робить головний герой книги Баррі Беннет. Аж поки дивовижним чином напередодні свого десятого дня народження не опиняється в геть іншому світі, де батьків можна обирати на власний розсуд! Ба навіть більше, тут є ціла організація — Агенція батьків, де можна покопирсатися у профілях майбутніх тата та мами, вивчити їхні звички і знайти ідеальну родину. Оце так подаруночок! І Баррі залюбки випробовує кандидатів у батьки, але дні спливають, а ідеал так і залишається заповітною мрією. Чого ж бракує всім цим подружжям, які готові взяти Баррі до своїх родин? І чи так уже легко відсахнутися від минулого й почуватися щасливим із новими, навіть найуспішнішими і найвідомішими батьками?

СВЯТКОВА ЧИТАНКА

Це велика і добре змістовно наповнена книжка із дитячими віршами до різних свят, що святкуються протягом року, зокрема: Нового року, Різдва, Дня татусів, Дня матері, зустрічі весни, Великодня, свята Купала, Дня незалежності України, Дня святого Миколая. Книга містить як українські народні вірші, так і авторські твори (серед авторів - П.Воронько, Н.Гуменюк, Н.Забіла, М.Підгірянка, Б.Грінченко, І.Франко, П.Тичина, М.Морозенко, Г.Малик та інші).

ВОЛОДИМИР. КНЯЗЬ КИЇВСЬКИЙ 

Графічний роман (або ж комікс) про Володимира Великого (959-1015), сина князя Святослава та внука княгині Ольги. Тисячі років тому на території Київської Русі відбувалися радикальні зміни, внаслідок яких Русь перетворилася на одну з найуспішніших і найавторитетніших країн світу. 
Головне, за що пам'ятають Володимира - перехід з язичництва до християнства. Як же бути з вірою батьків, якій він доти був вірний? Як пережити цей болючий розрив? Тільки сильна людина могла піти на такий крок і повести за собою інших. Для того, щоб змінити країну він мав змінитися сам. 

*Усі книги є в нашій бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар