29 квіт. 2020 р.

#КарантинНеПривідНеЧитати: знайомство з новинками літератури


Пропонуємо огляд книжкових новинок, які варті уваги.
Василь Сухомлинський "Бджолина музика"
Для дітей від 5 років 
Нова збірка творів Василя Сухомлинського спеціально укладена для дітей, які щойно почали читати. Ретельно дібрані тексти будуть цікавими й зрозумілими для малечі, а великий шрифт надасть дітям можливість читати книгу самостійно.  Важливо, аби дитина поміркувала над прочитаним разом із дорослими, дослухалася до голосу свого серця, зробила певні висновки — власні кроки до того, аби стати Справжньою Людиною!

Ровена Бліт "МИШКО, ТИШКО І ЯРИНКА. Яринка та менший братик"
Книги серії «Мишко, Тишко і Яринка» — це турботливі помічники для малят, які пізнають навколишній світ. У кожній пригоді головних героїв — лисички Яринки, ведмедика Мишка та борсука Тишка — є ключі до певних ситуацій, що трапляються в житті кожного малюка та викликають безліч питань.


"12 місяців, або Все про дивовижі року"
Ви чули, як співають калюжі під дощем? Купалися коли-небудь у кульбабовому чи конвалієвому морях? Бачили, як літають мрії? А може, знаєте, як зв’язати теплий шарф із літніх сонячних промінчиків? Разом із героями цієї книги ви навчитеся помічати дивовижне у найменших дрібницях щодня, щомісяця, щороку…

Конами Каната "Чі. Життя однієї киці"
Для дітей від 6 років.
Неймвірно мила "пухнаста" історія про маленьке кошеня сподобається любителям котів і тим, хто любить комікси. 
Зовсім крихітне кошенятко залишається саме. Що робити? Плакати, чекати? Не робити нічого? Чи пізнавати світ? Кошенятко вибрало останнє. Завдяки цьому воно знайшло собі  родину, а життя в новому будинку стало веселим і повним несподіванок. 

"Усе про все" Дитяча енциклопедія

За допомогою цієї чудової енциклопедії читачі зможуть здійснити захопливу подорож у світ знань. Першою зупинкою на цьому цікавому шляху стане знайомство з космосом. Юні дослідники дізнаються: з чого складаються зірки, що таке комети і сузір’я, як улаштована Сонячна система. Це яскраве видання також повідає про чудеса світу, воїнів, знамениті битви й корисні машини. Енциклопедія стане цінним джерелом знань для школярів різного віку.

"Марцин Мортка Суцільний дракокаліпсис"
З давніх-давен височезний Паркан розмежовував світ вогнедихів і людське королівство, дракони короля Крекота і лицарі короля Головка невпинно воювали, між ними точилися люті бійки. Аж ось настали мирні часи, люди й дракони порозумілися, в огорожі пробито велику дірку й можна безперешкодно ходити з Драконячої Пущі в Місто за Муром. От тільки в обмін на те, що лицарі не завдаватимуть клопоту набігами, вогнедихи мають допомогти наповнити порожню скарбницю королівства. Дмухлик разом із друзями беруться до справи — і починаються небезпечні пошуки скарбів, що можуть спричинити справжній дракокаліпсис. 

Анна Ланчина "Фактор кохання"


Для дівчат-підлітків 
Магда і Патриція мріють про кохання. Кожна знаходить собі хлопця-друга. Одна в реальному житті, а інша - в інтернеті. Дівчата шукають відповіді на запитання, що цікавлять кожного підлітка: як "розгадати" свого друга, як побороти страхи та комплекси, як бути собою і сприймати інших такими, які вони є.

Серія книг "Банда піратів"

Уперед, пірати! Томас Вогняний, Марі Безстрашна і Віллі-Розумник чекають на тебе, щоб вирушити у подорож на їхньому галеоні «Чорний Дракон»! Отже, курс на неймовірні пригоди з піратами!

Воно заразне Інфекційний світ патогенів та мікробів

Добряче придивись. Уважніше. УВАЖНІШЕ... Що ти бачиш? Власну шкіру? Дверну ручку? Склянку води? Свіже повітря? Далебі, так, та заразом ти бачиш домівки — житло мільйонів крихітних, манюніх істоток. Мікробів. Чого вони хочуть? Подібно до тебе, мікроби прагнуть жити мирно й займатися своїми справами. І то було б непогано, якби… їхні справи не ставали причиною твоїх НЕДУГІВ! Власне, отакі хвороботворні мікроби називаються патогенами… І знайти їх можна геть усюди. Що робити? Не панікувати!

Лі Бейкон "Остання людина"
Настав день, коли світ захопили роботи. Людство занепало. Планета Земля змінилася до невпізнанності. Кібермайбутнє з коміксів стало реальністю. Дванадцятирічний робот XR_935 вважає, що це ідеальний світ ніяких війн, злочинів, екологічних катастроф. Ніщо й ніколи не виходить із ладу. Аж доки XR_935 не стикається з нею — дівчинкою на ім’я Емма. Хоча це неможливо, проте Емма — цілком реальна… людина. Вона шукає загадкову точку на карті. Їй конче потрібно туди дістатися. От тільки як це зробити у світі, де бути людиною заборонено? 

Немає коментарів:

Дописати коментар