3 вер. 2019 р.

Мініпроєкт "Знайомся! Його величність письменник"

Любий друже! Ось уже й вересень постукав у двері. Літні канікули закінчилися і розпочався час шкільних дзвоників, уроків, домашніх завдань. Є у цьому часі й щось приємне, бо вересень - це ще й зустріч з друзями, нові знайомства і враження...
Для більшості наших читачів настав новий етап у житті. Якщо ти - один із них, бажаємо високих оцінок, хороших вчителів і дружніх однокласників. Після уроків, наша бібліотека завжди чекатиме тебе в гості.
А поки продовжуємо знайомити з сучасними українськими письменниками. Сьогодні це - Сашко Дерманський.

Цікаві факти:
Результат пошуку зображень за запитом "сашко дерманський цікаві факти"
  • Олександр Дерманський - один з найпопулярніших в Україні дитячих письменників.
  • Йому - 42 роки (28.11.1976) Народився на Київщині у селі Гайворон.
  • У дитинстві багато читав.
  • Закохався в українську мову. Про неї письменник каже так: "Я просто люблю свою мову, її музику, розкошую в ній, смакую слова, люблю ними гратися, експериментувати".
  • Любить своїх маленьких читачів. Вважає, що на зустрічах у школах і бібліотеках від них отримує найкращі відгуки: "Вони щирі й емоційні, вони надихають і окрилюють. А найкрутіші з відгуків - дитячі обійми".
  • Має двох донечок - Владу і Злату. Влада запропонувала ідею "Царства Яблункарства", а Злата придумала Медмедів. Дівчатка пробують писати самі. 
Відзнаки:"Книга року BBC", "Золотий лелека", "Коронація слова"та ін.

Серія книг "Чудове Чудовисько"

Книга перша розповість про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом на ім'я Чу. В чудовиська є одне завдання, яке він мусить виконати - заробити 7 подяк від людей. Якщо цього не зробить, його закинуть у Країну жаховиськ. У книзі багато небезпечних пригод і одне маленьке нагадування  - справжня дружба творить дива...
 
"Бабуся оголошує війну"
 
 
 Коли підступний лісник винищує молоді деревця, пацюки захоплюють у полон безневинну жабку, а підступний приблуда космічний посмітюх занапащує все живе на Землі, перетворюючи планету на смітник, тоді Ониськова бабуся Катастрофа хвацько перев’язує хустинку на кшталт бандани і оголошує негідникам війну.
 
"Коли Онисько був малесенький"
 
У цій книзі на тебе чекають пригоди маленького вужа Ониська.
Коли він був маленьким,боявся темряви, подорожував далекими світами, втікав від велетенського орла…
 
*усі ці книги є в нашій бібліотеці

Немає коментарів:

Дописати коментар