11 лип. 2016 р.

7 книг, від яких неможливо відірватись


1. Джоан Роулінг "Гарі Потер"
 
 
Ціла серія дивовижних пригод Гарі та його друзів не залишить байдужими як і дітей, так й більшість дорослих. Книги про пригоди юного чарівника Гарі Поттера, який змагається зі злим чарівником Волан-де-Мортом, що навів страх на весь чарівний світ неабияк популярні в усьому світі.
 
2. Клайв Льюїс "Хроніки Нарнії"
 
 
Збірка творів про чарівну країну, в якій живуть тварини, що вміють розмовляти, добрі та злі маги, воїни та завойовники. Маленька Люсі відкриває для себе цей чарівний світ, який увесь цей час ховався  у ... шафі. Дівчинка приводить туди сестру і братів. З цього й розпочинаються захоплюючі пригоди в чарівній країні.
 

 
3. Антуан де Сент-Екзюпері
"Маленький принц"
 
 
Мудра казка-притча, яку варто перечитувати дитині ще змалечку. Вона просто й зрозуміло навчає цінувати дружбу і любити усім серцем, змушує задуматись над тим, що насправді важливе у житті.
 
4. Всеволод Нестайко
"Тореадори з Васюківки"
 
 
Головними героями книги є прості школярі з села Васюківка — Павлуша Завгородній і Ява Рень. Шибайголову Яву та більш спокійного й розважливого Павлушу об'єднує щире бажання прославитися на весь світ. Для цього вони впродовж всієї трилогії намагаються стати тореадорами, зловити іноземних шпигунів зі свого села, підкорити Київ та багато іншого. Головне послання книги — справжня дружба, самопожертва, готовність прийти на допомогу нужденній людині.

5. Астрід Ліндгрен
"Пеппі Довгапанчоха"
 
 
Неймовірно захоплююча дитяча пригодницька повість, що вийшла з-під пера шведської письменниці Астрід Ліндгрен, про дівчинку з дивним іменем – Пеппі Довгапанчоха. Дівчинка має колоритну яскраву зовнішність, що підкреслює неординарність її натури, носить панчохи різного кольору, спить з ногами на подушці, голову вкриває ковдрою, товаришує із сусідськими дітьми, разом вони вдаються до неймовірних витівок.
 
6. Роальд Дал
"Чарлі і шоколадна фабрика"
 
 
Казкова повість  про пригоди хлопчака Чарлі Бакета на шоколадній фабриці геніального і дивакуватого кондитера містера Вонки. Ексцентричний шоколадний магнат містер Віллі Вонка, який провів на самоті десять років на своїй фабриці, оголошує, що хоче влаштувати розіграш п'яти золотих квитків, які дозволять п'ятьом дітям побувати на його фабриці. Після екскурсії кожен з них отримає довічне забезпечення шоколадом, а один - буде нагороджений якимось особливим призом.
 
7. Льюїс Керрол
"Аліса в країні чудес"
 
 

Аліса біжить за Білим Кроликом і раптово провалюється в глибоку кролячу нору, яка виводить її в загадкову кімнату з безліччю зачинених дверей. Крізь одну з них вона бачить прекрасний сад, але ніяк не може туди пролізти, бо дверцята надто малі. Аліса помічає, що з'їдені пиріжки або гриби, а також випиті рідини призводять до зміни її росту. В результаті вона ледь не тоне в морі сліз, виплаканих нею ж. Потім ледь не ламає будинок Білого Кролика і опиняється в будиночку Герцогині, де зустрічає Чеширського Кота.
 
 
 
 
 



1 коментар:

  1. Здравствуйте Надежда!

    Скажите пожалуйста, как я могу участвовать в Вашем розыграше, если я еще смотрю на Мега Миллион Результаты http://localotto.com/ru/megamillions лотереи? Хотел бы все успеть, во всех розыгрышах=)

    ВідповістиВидалити