14 груд. 2020 р.

Книжкові чаювання, або ТОП-6 книг для гарного настрою

 15 грудня - Міжнародний День чаю. З нагоди цього свята пропонуємо добірку по-справжньому "теплих", позитивних книг, що зігрівають душу і чудово "посмакують" до чаю чи кави. Приготуйте чашку улюбленого напою. Вмощуйтеся зручніше. Настав час читати.

Бруно Ферреро "365 коротких історій для душі"


Коротенькі, але милі серцю історії, що, наче сонячний промінчик, освітлять душу і зігріють серце. Після прочитання з'являються сили, щоб змінити себе на краще і весь світ довкола.

        "Теплі історії про радість і сум"

 Книга «Теплі історії про радість і сум» розповість про  позитивних, життєрадісних людей, про життя яких хочеться читати й читати. Автор розповіддей - Міла Іванцова. Її легкий гумор внесе свою нотку позитиву, дозволить провести час у хорошій компанії.

"Львів. Вишні. Дощі"

Нова збірка від улюблених авторів - про неймовірне кохання, красу весняного Львова. Несподівані повороти долі, несподівані зустрічі, нові почуття...

Мирослав Дочинець 
"Курси крою і життя: рецепти маленьких щасть"
Героїв цієї книжки кроїли життєві обставини, ламала доля. Та вони не загубили себе у цьому великому світі. Люди, що віднайшли свою систему координат, своє щастя. 

Піно Пелегріно "300 оповідок для душі"

Пропонує читачеві 300 коротких історій. Цікавих, динамічних, живих історій із життя і про життя. Бо, на думку автора, саме історії, переказані чи написані, є найкращим мостом, який поєднує людей, наближає їх одне до одного і до Бога.

Наталя Гук "Книга історій та рецептів смачного настрою"
Як приготувати гарний родинний настрій на вечерю? Найкраще у склянку розуміння додати дві жменьки теплоти, усе ретельно вимішати з великою порцією терпіння, здобрити усмішками та жартами, вкинути дрібку оптимізму, плеснути бадьорості та щедро посипати любов’ю. Не боячись розплескати, розлити в найкращі бокали та швиденько подавати на стіл. А якщо захочете порадувати рідних ще й смаколиками — до вашої уваги найщиріші пропозиції з «Книги історій та рецептів смачного настрою».


Немає коментарів:

Дописати коментар