9 серп. 2017 р.

8 книг, які допоможуть дитині полюбити науку

Любий читачу, Розумний Павучок підібрав для тебе книги, що допоможуть полюбити науку. Якщо ти думаєш, що наука - щось нудне і не цікаве, то прочитавши ці книги, преконаєшся, що це не так. Насправді наука цікава і захоплююча. 

Рут Мартин, Аллан Сандерс

"Моє дивовижне тіло"

Чудовий помічник для анатомів-початківців. Цікаво, що книга побудована у формі
віконець-відкривалок,  це допоможе зацікавити дитину. З цією книгою наука перетвориться на гру,  а малеча пізнає будову тіла людини.

Рут Мартин, Аллан Сандерс

"Світ тварин"
Це ще одна книга із серії "книг-відкривачок", завдяки якій дитина пізнаватиме світ тварин. З книгою дуже цікаво гратися, шукати звірят, читати про їхні рекорди, де тваринки живуть та як їх треба охороняти.

Яків Перельман 
"Жива математика"

У цій книзі сотні математичних головоломок для розв'язання яких достатньо знати арифметику і основи геометрії. В результаті дитина з легкістю впорається зі шкільними задачами і матиме бездоганне логічне мислення.

Сергій Щербаков, Наталія Щербакова 
"Бізнес маги"

Книга про те, що магія - це не чарівні палички, що здатні виконати будь-яке бажання. Магія - це коли ти добре робиш свою справу. Пригоди дітей захоплюють, а поради по підприємництву з легкістю запам'ятовуються. 

                              
Серія книг від Мартина Содомки 
Дуже детально і  зрозуміло автор пояснює як можна змайструвати щось своїми руками. 

Рейчел Вільямс
 "Атлас Пригод"
          Дуже гарний атлас світу для дітей. Тут багато цікавої інформації, якою володіє не кожен дорослий. Атлас розповість дітям про природу різних континентів, визначні місця та історію різних країн. Книга - справжня подорож навколо світу, довжиною у 45 сторінок.

                                   Люсі Гокінг, Стівен Гокінг
                           Серія книг про пригоди Джорджа
Ім'я  Стівена Гокінга - уже гарантія дуже  якісної книги. А тут їх цілих три. І кожна відкриє  перед вами цікаві і корисні факти: чи познайомимось ми з інопланетянами, що таке адронний колайдер, чорні дири тощо. Усе це на фоні дружби і шкільних пригод Джорджа.
                                                         
                                                         

                                                            Кузько Кузякін
                                        "Зубасті задачки"
Кожен розворот книги містить нову тему і нові завдання. Всі вони під силу учням початкових класів. Щоб їх розв'язати, достатньо бути уважним, спостережливим, вміти знаходити логічні зв'язки і асоціації. 


Немає коментарів:

Дописати коментар