11 груд. 2014 р.

Своє найкраще!

СВОЄ НАЙКРАЩЕ!

/майстер - клас з конструктором від "ІГРОТЕКО"/.

«Зараз, як ніколи, нам-українцям треба гуртуватися, натхненно працювати і підтримувати один одного, щоб підняти економіку України» - говорять в «ІГРОТЕКО», компанії - національного виробника екологічно розвивальної іграшки, а саме конструкторів з найкращої сировини – дуба, міцного, довговічного матеріалу з потужною енергетикою, з дотриманням всіх державних стандартів.

 І справді, конструктори ТМ «Ігротеко» суттєво відрізняються від інших дерев'яних конструкторів унікальним запатентованим способом кріплення, виготовлені із шліфованого дуба без токсичних фарб і клеїв. 

Крім цього гра дитини з конструкторами ТМ «Ігротеко» розвиває: дрібну моторику, акуратність, сенсорику, уяву, координацію , просторове та абстрактне мислення , навички  лічби, групування, базової геометрії.


В бібліотеці-музеї національної іграшки №5 для дітей м. Тернополя 10. 12. 2014 р. відбувся майстер-клас зі складання просторових фігур та обємних виробів із класичного набору конструктора від ТМ «ІГРОТЕКО». Діти ознайомилися з різновидами деталей, способами кріплень, а також погралися в будівельників. Двоє хлопців уявили себе в ролі прораба та прорахували вартість будівництва вежі.











Немає коментарів:

Дописати коментар