13 вер. 2019 р.

Тато - захисник своєї сім'ї та своєї країни.

Як і без мами, без тата не може з'явитися у світі людина. Як і без мами, без тата важко у цьому світі. Прекрасно, коли в сім'ї панують мир і злагода, взаєморозуміння, повага, кохання, вірність, теплота, затишок. Через сім'ю діти копіюють дорослих, орієнтуються на їх поведінку. Тому не дарма в народі кажуть : "Від доброго дерева добрий пагінець одійде, від добрих батьків піде й добра дитина".
Слово "мама" походить від "Ама" - імені богині землі, "тато" - від праукраїнського слова "пато", яким наші предки величали своїх державних правителів. Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли у неї є сім'я. Батько і мати - це два лебедині крила нашого життя, наша опора. Тримаючись за тверду татову руку дитина робить свої перші кроки в житті, звідси виходить у широкий світ. Кожен маленький хлопчик прагне бути схожим на свого батька - сильного, розумного, люблячого, дбайливого господаря сім'ї. А кожна маленька дівчинка мріє вийти заміж за чоловіка з чудовим татовими татовими рисами характеру.
Ми добре розуміємо, що хоча ззовні наші тати часом суворі, вимогливі, але у своїй душі вони добрі, ласкаві та ніжні.  Батькова любов стримана, недарма в
у народі кажуть, що дитину треба любити так, щоб вона про це не знала. Саме такою є батьківська любов. Кожен батько вчить своїх дітей любити: рідний край - місце, де вони народились, вчить любити рідну домівку, село, рідну Україну.

Пов’язане зображення

Немає коментарів:

Дописати коментар