16 січ. 2019 р.

Що прочитати взимку?

Зима володіє справжньою магією. Адже, в цей час навіть найбільші скептики - дорослі починають вірити в чудо. В те, що усі їхні найпотаємніші бажання обов'язково здійсняться...

Ми й не зчулися, як швидко пролетів грудень, а до завершення вже добігає січень.  Нехай 2019 рік принесе у твоє життя, наш любий читачу, все те, про що ти так мрієш!

Сподіваємося, ця підбірка книг відкриє тобі чарівний світ зимової казки.


Ліман Френк Баум «Життя та пригоди Санта Клауса» Ліман Френк Баум «Життя та пригоди Санта Клауса» 

Це – не просто книга, це – біографія самого Санти Клауса! Дізнатися про його дитинство, молодість та зрілі роки буде цікаво і дітям, і дорослим, бо автор книги – не хто інший, як «татко» Чарівника країни Оз. Тому тут вам трапляться і цікаві характерні герої, і захопливі пригоди, і знайомство з різдвяними традиціями, яких дотримуються на Зоході, і багато мудрих порад. А головне – ви отримаєте справжню насолоду від читання.



 

Ульф Старк «Маленька книга про любов»

Ульф Старк «Маленька книга про любов»
Тато хлопчика Фреда – на війні. Він живе з мамою, яка багато працює, аби їм вистачало грошей. І дуже сумує за татком. До того ж Фреда спіткали неприємності у школі... Здавалося б, свята безнадійно зіпсовані. Однак диво стається, і Фред отримує і свято, і подарунки, і найголовніше, про що мріє кожна дитина, - любов найрідніших людей.

Скоттон Роб «Баранчик Рассел і Різдвяне Диво»

Кажуть, що змінюють світ та рухають прогрес диваки. Ті, хто відрізняється від оточуючих. Хто робить усе якщо не навпаки, то хоча б по-іншому. Хто не боїться бути не таким, як усі, експериментувати і пробувати щось нове. Саме таким виявився баранчик Рассел, і тому саме йому вдалося врятувати Санту, а разом із ним і Різдво та всі пов’язані з ним дива.
Скоттон Роб «Баранчик Рассел і Різдвяне Диво»

Чарльз Діккенс «Різдвяна історія» 

Під час свят, які мають давні традиції, не можна обійтися без традиційних ялинки, вогників, страв і... книг, які стали невід’ємною частиною Різдва. Маю на увазі класику різвяних історій від Чарльза Діккенса. Хто такий скнара Скрудж та як Дух Різдва допоміг йому стати щасливим, мабуть, знають усі. Однак перечитати книгу буде не зайвим, адже післясмак, який залишиться, коли перегорнеться остання сторінка, лише додасть святкового настрою.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар