21 лип. 2014 р.

Лялька-мотанка - оберіг в бою!

Перший тиждень безкоштовних курсів англійської мови минув, як один день. Діти щасливі, вчителі та волонтери втомлені і задоволені. Отож сьогодні, в останній день тижня, ми вирішили провести майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки від бібліотеки-музею національної іграшки.
Майстер-клас проводила наша відома майстриня Алла Шушкевич та її онука Анна. Лялечки, які вважаються оберегами з давніх-давен у нашого народу, ми вирішили передати бійцям в зону АТО. Діти додали до лялечок ще маленьку записку з побажаннями і намальованим прапорцем України. 
Сподіваємося, що лялька-оберіг, зроблена дитячими руками, збереже життя наших героїв і захистить їх від ворожої кулі. Свій маленький вклад в перемогу ми зробили і на цьому не зупинимося. Перемога буде за нами. Слава Україні, її бійцям та маленьким українським сердечкам, які також роблять усе, що можуть задля вільної країни!











Майстер-клас відбувся 17 липня 2014 року в бібліотеці-музеї національної іграшки №5 для дітей. Провела майстер-клас майстриня Алла Шушкевич.

Немає коментарів:

Дописати коментар